maanantai 13. elokuuta 2012

Läppärin suajapussi

Mulla on tyäläppäri, joka kulukoo aika palio korin ja tyäpaikan väliä. En viitti sillä erillistä laukkua pitää, vaan pistän sen aina reppuhun. Viime vuanna tein sille yksinkertaasemman suajapussin, mutta se oli jo aika nuhjaantunu ja kyllästyttiki jo. Nii ajattelin teherä uuren. No kaikki ei menny ihan niinku Strömsöös...


Kangas oli hiano ja pussista tuli ulkonäöltään siisti (mitä ny liian kirkkaan pinkki vetoketju). Mutta mutta...


... siitä tuli niin aharas, että kauhia tunkeminen läppäriä suojapussihin! Harmittaa aika kovaa. Jos ei tämä käytös löysty, niin jää kai sitte viraattomaksi.


Kauhian pinkiä se on :( Mutta kangas on siis jotaki vanhaa palakangasta Sutisesta (vuorikangas kans), vetoketju Nappikikasta ja levyhuopa Eurokankahasta.

3 kommenttia:

 1. Voi kökkö ja nuin ihana kangaski :( Ei tämä menis tapletin päälä käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tungen ainakin jonku aikaa sitä tämän läppärin päälle ja sitte ku menöö hermot, nii otan johki muuhun käyttöhön. Tapletti pitää palauttaa koululle, mutta josko ostais oman? Ei ehkä ihan heti, mutta myähemmin...

   Poista
 2. Aina harmittaa, kun tulee tehtyä liian pientä! Mä ompelin itselleni penaalia ja vasta viides (!) oli lopulta sopiva niille perusvarusteille, joita penaalissa aina pitää olla mukana. Läppärin suojus pitäisi minunkin tehdä, kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!