maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Ny tuloo pitkästä aikaa päivitystä! Oon kyllä ommellu ja neulonukki (tosi pitkän tauon jäläkeen), mutta bloggaus on jääny. Ny mulla on loma ja ehkä mukamas vähä aikaaki ;)

Täs on eka pari ufoa, jokka on ny fufoja. Hame oli vailla napinläpiä ja nappeja, korjattavat housut neppareita.


Unikkohame
ohoje: Ottobrestä on, lisään myähemmin
tarvikkehet: Marimekon Unikko, jäänyt omasta hameesta vuonna nakki ja kypärä, ostettu aikanaan Oulun Rotuaarin Merimaariasta, napit on Nappikikasta
koko: leikattu ja ommeltu jo aikaa sitten, enkä enää muista, mitä kokoa tämä on. Piia veikkas, että kolmivuatiaan koko ;)
kuka sai: tätä en raski antaa, ku ehkä Sara-kummitytölle lainaan tai sitten jos siskon lapsi on tyttö, niin sille lainaan. Haluaisin ajatella, että laitan joskus omalle tytölle :)


Näille on siis tehty sellainen operaatio, että tuohon henkselien päähän on ommeltu lisäpala pesukoneessa rikki menneen tilalle. Eri väri on, mutta materiaali on sama. Ehkä näitä voi viälä käyttää, omistaja on siis siskoni. Nepparit on tilattu netistä, en muista enää mistä. Nämön kans ommeltu jo viime keväänä, mutta vaan nepparit jääny laittamati. Ny ku on pihirit, niin viittii taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!