Joululahjat 2012

 Huom! Kirsi+lapset sekä Paula+perhe ei saa tulla enää kattomhan!

 Täällä näytillä joululahjoja, joita syntyy täs syksyn aikana. Uusin aina täs ylimmääsenä.Kettupori
ohoje: Bert Ottobre 1/2012
tarvikkehet: mustavalakoraitaanen ja oranssivalakoraitaanen trikoo Hannan kankaasta, kuten myäs oranssi resori. Applikoinnin kankaat on Löytöpalasta.
koko: 86
kuka saa: kummipoika Topias 1v2kk, tuas alla olevien varkkujen pariksi. Kuva on itte piirretty :) Vähä köppääsesti osuu nua jalat tuahon mustalle rairalle, huamasin vasta, ku olin jo silittäny kiinni.
Kiärretyt varkut
ohoje: City Mouse Ottobre 4/2011, taskut omasta päästä
tarvikkehet: harmaa farkkukangas miähen housuusta, resori Hannan kankaasta
koko: 86
kuka saa: kummipoika Topias 1v2kk, sellaasen porin seuraksi, joka on näköjään jääny esittelemättä, mutta esiintyy tuala resorikanttauksen ohojeis. Johonaki se kuvaki on, oon mä sen kuvannu. Joten on seki tulos!


Kärppäpaita
ohoje: More Grey Ottobre 4/2011. levennetty sivusaumoosta
tarvikkehet: musta neulos vanahasta R-Collectionin pairasta, keltaanen applikointikangas Metsolasta ja valkoonen löytöpalasta, resori Hannan kankaasta
koko: 116
kuka saa: seläästä huamaa, että vanhimmalle kummilapselle on menos eli viisvuatiaalle (oikiastaan jo 5,5v) Eerolle. Eero on aloottanu kiakkokoulun ja päättäny, että hän pelaa sitte seuraavaksi SM-liigas. Kummitäti päätti näin oululaasena laittaa vähä "ropakanraa" (vissihin kuitenkin poijaan isänki suasikkijoukkue).
Kärppäkuva on otettu netistä ja mallia kattottu myäs selän kirjainten tyylihin. Oon tosi tyytyväänen lopputuloksehen, vaikka kärpältä kynnet puuttuuki ;)Ängböö - punaanen lintu
ohoje: More Grey Ottobre 4/2011
tarvikkehet: turkoosi joustofrotee Metsolasta, applikoinnin kankahat jämiä, punaanen resori varmaan kans Metsolasta
koko: 104
kuka saa: siskon poika Leevi 2v, ängbööt on kova juttu, ainaki syksyllä oli :)
Ansa-paitaohoje: Ottobre 4/2011,  applikaation kuva otettu netistä(Pikkumetsän lukukirjan Ansa)
tarvikkehet:  Raitakangas on mun vanhasta Marimekon pairasta (alareuna käytetty suaraan). Applikaation kankahat on Löytöpalasta, Kauhavan Palakankaasta ja jotaki muita jämiä.
koko:128
kuka saa: vanhimman kummipoijaan ekaluokkalaanen isosisko Emmi 7 v.
Tua applikointi oli aika tuskallisen vaikia! Tai lähinnä sua silimät! Oon kyllä lopulta ihan tyytyväänen lopputulokseen, paitsi, että tua A meni liian lähelle Ansan jalakaa.
Nualla selekäpualen kirjaamilla ei oo sen suurempaa merkitystä, ku että yhyrellä niistä peitettihin kankaas ollu reikä. Kirjaamet tuloo Ansasta, Ossista (Pikkumetsän jänis), neidin etu- ja sukunimestä ja pari on vaan siksi, ku olivat kivan näköösiä kirjaamia!


Mustavalkoinen trikoopaita
ohoje: Ottobre 4/2011, vähä levensin sivusaumoosta
tarvikkehet:  kaikki trikoot ja resori Metsolasta
koko: 98
kuka saa: siskoonpoika Leevi 2v. Voi olla, että saa tämän jo ennen joulua, ku mulla on epävarmuutta minkäkokoosta sille ny menis päälle (vaikka on yritetty puhelimes tätä selvitellä).
Idea oli miälestäni loistava, mutta lopputulokseen en oo ihan täysin tyytyväänen: näyttää vähä ourolta tua pampihia.


Mörkö-paita
ohoje: Ottobre 4/2011, vähä levensin sivusaumoosta, applikaatio itte piirretty, muttei oma irea (RuttuNutun Annikalta)
tarvikkehet:  keltaharmaajoustofrotee ja keltaanen resori Metsola, applikaation kollekepalat jämiä, vetoketju Nappikikka
koko: 116
kuka saa: vanhin kummilapseni Eero (5v), aivan mainio tapaus, pohojalaanen pikkumiäs :)

3 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, että jos oot tehnyt lahjoja lapsille, niin miksi lasten vanhemmat ei saa nähdä niitä blogissa? Mää ainakin kyselen etukäteen, mitä meidän lapsille tulee synttäri- tms. lahjoiksi ihan vaan siksi, ettei sitten tule kahta samanlaista, voi informoida kummeja ja mummeja, että joku tietty juttu on jo tulossa. Samoin kyselen aina kummilasten vanhemmilta, millaisia toiveita heillä on lapsilleen lahjoiksi. Tai isommille kummilapsille sanon ihan suoraan, että taas on tulossa villasukat, väritoiveen voi esittää. ;) Myös kaikki lahjoiksi menevät jutut esittelen aina blogissani heti niiden valmistuttua riippumatta siitä onko synttärit tms. huomenna vai puolen vuoden päästä tai siitä, lukeeko lahjan saaja blogiani. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi lahjan pitäisi olla yllätys.

  Hienoja ompelutöitä joka tapauksessa, pakko vain ihailla, kun itse jaksan just ja just verhonkäänteet ommella. ;)

  VastaaPoista
 2. Emmi halusi kovasti laittaa Ansa-paidan ekana päivänä kouluun, joten paita illalla pesuun (oli jo ehtinyt likaantua :) ) ja aamulla päälle. Koulupäivän jälkeen kysyin, että mitä muut olivat paidasta sanoneet, niin Emmi vastasi näin: "Riitta-ope käski kaikkien olla hiljaa ja mä sain nousta ensin tuolille ja sitten vielä pulpetillekin seisomaan, että kaikki näki kuinka hieno paita mulla oli. Aattele, mä vaan sain nousta pulpetille, kukaan muu ei oo koskaan saanut! Ja kaikki sanoi, että tosi hieno! Kaisa (luokkakaveri) kysyi multa monta kertaa, että sano nyt oikeasti, että mistä tuo paita on? Sekin haluaa samanlaisen. " Ja Emmi aivan hykerteli onnesta ja silmät loisti!
  Eero ei saanut Kärpät-paitaa vielä tänään hoitoon päälleen, kun se on taas pesussa (jo toisen kerran :) ). Uutena vuotena kavereilla se sai kovasti ihailua osakseen. Jopa naapurin Hannu joutui myöntää, että paita on hieno ( vaikka Hannu onkin Tapparan miäs).
  Kiitos siis kovasti "joulupukille" hienoista paidoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi ihanasta kommentista! Juuri tästä syystä teen mielellään vaatteita juuri teidän kotiin!

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!