sunnuntai 25. elokuuta 2013

Peittoa ja pussia

Sain joku aika sitte naamakirjan Roskalava-ryhmästä (pyytämällä) kaks äitiyspakkauksen makuupussia. Olin Mutturalla-blogista nähäny miten ihanan pussin Annika oli teheny ja ajattelin, että haluaasin kokeella samaa.


Tuunattu vauvamakuupussi
ohoje: kattelin netistä vähä vinkkiä, mutta omin päin ja omasta päästä
tarvikkehet: kuviollinen kangas äiteeltä, ostettu Sutisesta (reunassa lukee Åhlens), keltaanen puuvilla Löytöpalasta, siältä myös keltaanen kanttinauha, muut kiärrätin vanhasta pussista
koko: 90 cm korkia ja 90 cm leviä, alkuperääsen kokoonen siis
kuka saa: Ajattelin säästää tämän omille lapsille (en oo raskaana), mutta saatan välis lainata tätä läheisiin perheisiin.


Tämä on muuten Rojektilaatikosta! Rojekti nro 7 :) Aluuksi tavaraa oli laatikon päällä yhtä palio ku laatikko on korkia, nyt enää kolmasosa siitä!


Isoäidinneliöpeitto
ohoje: perinteinen, ei tarvi enää kattoa mistään, sormet teköö automaattisesti
tarvikkehet: Seittemän veljestä Jättiraita, harmaa, vaaleanpunainen ja valkoinen. Jättiraitaa käytettihin kaks kerää, pinkkiä ja harmaata yks ja valakoosta kaks.
koko: noin 125 cm x 85 cm
kuka saa: yks syksyn synttärisankareesta


Miähen logiikalla tua oikias yläkulmas olava kirjava ruutu olis kuulemma pitäny olla tuan keskellä olevan harmaan tilalla: silloon olis joka toinen ruutu ollu kirjava. Höhpöh sanon minä, vaikka virhehän tua selevästi on!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo vauvan makuupussi! Kivat värit tuossa isoäidinneliötäkissä, mukavan raikas ja hempeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sähän oot tuosta samasta raitalangasta tehnyt, taitaa olla sun blogin kansikuvanakin :)

   Poista
  2. Joo, niin olen tehnyt. Itseasiassa toinen peitto on jo piiiiiiiitkään odotellut viimeistelyä. Siinä on yksivärisenä lankana käytetty vaaleanpunaista.

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!