perjantai 27. syyskuuta 2013

Oravoita-huppari yksvuatiaalle

Miähen velien kuapus täyttää kohta vuaren ja sille piti jotaki lahajaksi. Kaapis on kauan marinootunu tämä oravoita-kangas (katto selitys termille Piian blogista). Ostaa ei tarvinnu ku vetoketju, ku resorikki löytyy varastoosta. Eka harmitti, ettei ollu punaasta tai sopivaa keltaasta resoria, mutta ku valmista tuli niin tykkäsinki oikiastaan enempi tuasta oranssista :)


Oravoita-huppari
ohoje: Ottobre 1/2011 Baguette Magique
tarvikkehet: oravakuvioonen velour Metsolasta, oranssi resori joko Hannan kangas tai Metsola, vetoketju Nappi Kikka
koko: 86
kuka saa: Kiira 1v. Ku olin leikannu hupparin, niin huamasin kirjanpirosta (kaavat on muavitaskus ohjeen kans ja kirjootan siihen aina, kelle ja mistä kankaasta tehty), että just sama mallin ja koon huppari on tehty isosisko-Lauralle yksvuatislahajaksi 2,5 vuatta sitte. No kaippa näille huppariille käyttöä on.


4 kommenttia:

 1. Ihana! Hupparit ovat tosi käteviä vaatteita pienille lapsille ja mahtuvat yleensä tosi pitkään. Meidänkin lapset, joista toinen on reilu 70cm ja toinen yli 90cm, pystyvät käyttämään joitakin samoja huppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa palautetta on kummipojalta (tai siis vanhemmiltaan) tullut, että monikäyttöinen on vetoketjuhuppari ollut :) Toivotaan, että sama kokemus on sitten myös saajan perheessä :)

   Poista
 2. Aivan ihana! Ottaisin het omallekin päälle, vaikka oon "aikuinen". :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!