lauantai 18. tammikuuta 2014

Miina ja Manu, kaksi kissaa ihanaa...

Eipä mitään käsitystä mistä tuo otsikon laulunpätkä on peräisin. Onko Miinasta ja Manusta ollut joku tv-sarja, äänikirja vai onko tuo joltain lastenlevyltä? Mitään muuta en laulusta muista, kun tuon lauseen!

 Tuo laulu on alkanut soida päässä aina, kun tämän kankaan oon kaapissa nähnyt ja nyt se sitten pääsi vaatteiksi. Nämä on siis tilattu Helsingin suuntaan, siskoksille ensi syksyn päiväkotivaatteiksi.


Miina ja Manu -tunikat
ohje: More Grey Ottobre 4/2011, levennetty sivusaumoista ja jatkettu helmaa tunikaksi, tuli kivan malliset, vaikka kapean paidan kaavalla tunikan tekeminen saattaisikin olla hasardi!
materiaalit: Miina ja Manu -joustofrotee Metsolasta, punainen resori Löytöpalasta
koko: 98 ja 122
kuka saa: siskokset Kiira 1 v ja Laura (kohta 4 v)

Tässä vielä lähikuva suloisesta kankaasta! Tätä jäi pieni pala, joten joku lähipiirin lapsukainen saattaa tästä vielä jonkin vaatteen saada.


Tilaustyöasiaa: Tällä hetkellä ehdin ottaa vastaan joitain tilaustöitä. Tilaustyönä tehty vaate on harvoin kaupasta ostettua halvempi, mutta varmasti yksilöllinen ja eettisesti valmistettu.Kankaiden eettisyydestä en sitten osaa sanoa, suurin osa on tilattu suomalaisista nettikaupoista.

5 kommenttia:

 1. Tuo laulu on niistä äänikirjoista, se kuuluu ainakin joka kasetin/levyn alussa ja muistaakseni lopussakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari tästä tiedosta! Ajattelinkin, että tuskin oon omasta päästäni sitä keksinyt! :D

   Poista
 2. Tuo on ihana kangas, meidänkin tytöllä on (kaupan)mekko siitä. Niitä Miina ja Manu kirjoja ja cd-levyjä saa edelleen ja ainakin meidän lapset tykkää. Nykyään on myös iPad sovellus missä on Miina ja Manu tarina ja joitakin pelejä :)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloiset. Tuli tää sun postaus mieleen, kun tytöt tuossa kuuntelevat miina ja manu-äänikirjaa ja laulu kuuluu taustalta :)
  Mulla on "vapaa päivä" koeviikolla, suunnittelen seuraavan jakson kursseja ja tytöt viihtyvät miinan ja manun kanssa. Mukavaa talven jatkoa ja kovasti terveisiä sinne! Luen blogit usein puhelimella, niin kommentointi jäö aika vähiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Emilia! Olipa kiva kuulla pieniä kuulumisia sieltäkin suunnalta :) Terkkuja koko perheelle ja mukavaa talven jatkoa!

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!