sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pienen ja isomman pojan vaatteita

Tana ainult soomekeele, vabandust.

Kaverit sai pojan alkuvuodesta ja on jäänyt täysin lahjomatta tämä perhe. Nyt asia korjaantuu, kun kyseinen setti lähtee Keski-Pohjanmaan suuntaan.


Ajoneuvobody
ohje: Kisuliini Ottobre 6/2012, lisätty nepparilista raglansaumaan
materiaalit: sinivalkoinen trikoo Metsolasta, samoin resori
koko: 68 cm
kuka saa: ystäväpariskunnan poika

Oli pientä hankaluutta tuossa nappilistassa, en oo oikein vielä kaveri näiden nappilista-asioiden kanssa. Tämä on mielestäni kuitenkin parempi kuin edellinen yritys. Toivottavasti myös käytössä hyvä!


Limevihreät housut
ohoje: Ottobre 4/2011 City Mouse
tarvikkehet: limevihreä joustis Metsolasta, samoin resori
koko: 68 cm

Polvipaikkahousut ja ohuet olohousut
ohoje: Ottobre 4/2011 High-Jump
tarvikkehet: petroolinsininen  Kauhavan palakankaasta, turkoosi resori Hannan kankaalta, harmaa trikoo Eurokankaan jämälaarista, musta resori Löytöpalasta
koko: 110 cm
kuka sai: Leevi, syksyllä 4 v.

Polvipaikat petroolin värisissä (kuva valehtelee väriä) on ihan siitä syystä, että kangas loppui vähän kesken. Ihan kiva kuitenkin tuli, toivotaan, että ne tosiaan on polvien kohdalla!

4 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaan värinen tuo vauvasetti! Vaikka nappilista on ärsyttävä tehdä, se on pienten vauvojen vaatteissa aivan ehdoton koska se pää on pienillä niin valtava kroppaan verrattuna :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa! Todennäköisesti jatka testailuja ja kun löydän sen edes etäisesti siistin näköisen nappilistan, niin pitäydyn sitten siinä! Onneksi 74-80-kokoiset voi jo tehdä tavallisella kauluksella.

    VastaaPoista
  3. Niin oli muuten käytössä hyvät ja olivat akselilla ahkerassa käytössä niin kauan kuin vain mahtuivat. Kiitokset Henna tätäkin kautta!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!