maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tuunailuja

Kaivoin projektilaatikkoa ja löysin sieltä pari keltaista paitaa, jotka on ehjiä ja ihan hyviä, mutta etupuolelle on tullut tahroja. No toista aloin työstämään. Ensin mietin applikaatiohommia, mutta kun tahra oli sen verran hankalassa paikassa, että olis pitänyt purkaa saumaa, päädyin kankaanpainantaan.


Kankaanpainoväri on ostettu montamonta vuotta sitten Marimekon tehtaanmyymälästä, tosi hyvää, paksua ja kylläistä väriä. Sabluunat on tehty ihan vaan kontaktimuovista ja ihan perinteisesti töpötelty väriä. Jos ois ollu ahkerampi, olis leikannu vielä pari erilaista tekstiä. Tai kun kattoo kuvaa, niin miettii, että tuo ylin teksti olis voinu olla pystyssä tai väärinpäin. Itte oon tähän ihan tyytyväinen, tulee käyttöön. Ja paitahan siis kirkkaankeltainen, kuva söi jotenkin värit.

Mitäs mieltä lukijat?

3 kommenttia:

 1. Hauska idea, että väri on mennyt ihan tarkoituksella (toivottavasti ;) ) sabluunan yli. Se kun yleensä on se vaikein juttu kankaanpainannassa, ettei väriä mene laidan yli.

  VastaaPoista
 2. Hauska tuunaus! Kankaanpainantaa olisikin kiva joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mari! Juu, on ihan tarkoituksella mennyt yli! Se on tosiaan hankalinta ja päätin ihan suosista tehdä niin kapeat kehykset teksteihin, että saa mennä yli!

  Kiitos Kaisa, kannattaa kyllä kokeilla, ehdottomasti näpertelyn arvoinen lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!