sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pandahaalari

Tästä tuli just niin ihana, kuin kankaita leikatessa päässäni kuvittelin! Aivan mahtava fiilis huomata, että näinkin haastava työ sujuu, jotain on vuosien varrella taitopakkiin tarttunut!

 

Pandahaalari
ohje: Ottobre 1/2013 Kirahvi
materiaalit: harmaa kollege miehen vanhoista olohousuista, tähtitrikoo Metsolasta, mustaharmaaraidallinen Eurokankaasta, resori Löytöpalasta, vetoketju luultavasti Nappikikasta (löytyi kaapista), applikaation kankaat jämiä
koko: 62 cm


Haalari on kauttaaltaan vuoritettu, vähän piti mielikuvitusta käyttää, että sai tähtitrikoon ja raitatrikoon riittämään. Ja aika paljon piti miettiä ompelujärjestystä, että tulis mahdollisimman vähän näkyviä saumoja, mielestäni hyvin onnistuin siinä. Saumuri vähän nikotteli, kun pahimmillaan oli kaks kerrosta tuota paksua kollegea ja kaks trikoota saumakohdassa = melkoisen paksu kohta (yks neula vain katkes).


Pandan kuva löytyi netistä. Tästä tuli niin ihana, että laitan jemmaan omaan laatikkoon :)

Ja menee Rojektilaatikko-kategoriaan, koska housut olivat täyttämässä laatikkoa muutaman viikon.

4 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kommenttini katosi mystisesti jonnekin, mutta jos tämä tulee tuplana niin poista vaan toinen. Mutta piti siis sanomani, että ihana haalari tämäkin ja aivan mahtavaa vanhojen housujen hyötykäyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään mun ensimmäinen vastaus hävis kans bittiavaruuteen, ehkä se meni vastaukseksi siihen sun ensimmäiseen kommenttiin!

   Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Aivan ihania ompeluksia ja tosi kiva kuulla, mistä nää komeudet on koottu. Tosi kaunis ja onnistunut aplikaatio.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!