lauantai 19. heinäkuuta 2014

Rojektilaatikolle kyytiä

Eilen ja tänään olen leikkonut Rojektilaatikossa lojuneita vaatteita uusiokäyttöön. Laatikko sinänsä ei vielä hurjasti tyhjentynyt, mutta koska vaatteet on leikattu ja ovat enää ompelua vailla, uskon, että lähempänä ollaan sitä, että niistä jotain tulee.

On päässyt aika mukavaan flow-tilaan, kun on miettinyt mitä materiaaleista saisi aikaiseksi ja välillä vähän ommellutkin. Mitään kovin suuritöistä en ole niistä leikannut, koska tiedän, että sitten on suurempi mahdollisuus, että jäävät leikattunakin laatikkoon.

Nämä kuitenkin tulivat heti valmiiksi. Valmiiksi on tullut myös yksi lakki, mutta sen kuvaamiseen tarvitaan lapsen pää (pää ja lapsi tulossa huomenna kylään).


Kauppakassi
ohje: omasta päästä, halusin pitää mallin simppelinä, vaikka houkuttikin laittaa takataskut tuohon kylkeen
materiaalit: vanhojen farkkujen lahkeet
koko: vähän isompi kuin Partiolainen osaa - Scouter kan -kangaskassi, en pysty mittaamaan kun tämä on pesukoneessa
kuka saa: meidän omaan käyttöön jääAlakkonäämua-pipo
ohje: Alunperin Ottobresta piirretty kaava, mutta itse oon sitä muokannu
materiaalit: R-collection t-paita, jossa meidän opiskeluainejärjestön teksti: paita on jo vuosia ollut liian pieni (taisi olla sitä jo alkuun), mutten oo raaskinu heittää pois ja nyt keksin jatkokäytön
koko: omaan (isoon) päähän sopiva
kuka saa: minä!
Oon tosi tyytyväinen tähän. Teksti on hauska ja kangas oli hyvässä kunnossa, eikä juurikaan haalistunut. Tekstisivulla on poikkisauma, (kun teksti oli paidassa rinnan kohdalla) mutta tikkasin käänteen samaan kohtaan, iin sitä ei huomaa. Tekstiä voi pitää kummalla sivulla vain, tai jopa edessä, mutta itsellä ehkä kuitenkin sivulla.

Sitten vielä peruspaita, joka on tilaustyö, valmistui torstaina.

Pöllöpaita
ohje: More Grey Ottobre 4/2011
materiaalit: pöllötrikoo Pipsaliinasta, resorista en tiedä
koko: 98
kuka saa: entisen kämppikseni poika Aarni
Ja ilmeisesti Aarnin paidoissa on joku kirous: oon kahdesti ompelu-urani aikana leikannut resorikanttausta siistiessä kokolapun irti, molemmat Aarnin paitojen kohdalla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!