maanantai 9. marraskuuta 2015

Suojaksi kovaa maailmaa vastaan

Tai sitten kovia pinnasängyn reunoja vastaan :D Nimittäin pinnasängyn pehmusteet. Mukavasti onnistui puutuneista sormista huolimatta.


Kangas, levyvanu ja silkkinauha on Löytöpalasta. Malli omasta päästä, on kooltaan 25 cm x 360 cm, ei siis ympyrä vaan suorakaide. Vähän haastetta kiinnitykselle aiheuttaa nuo sängyn umpipäädyt, kun ihan kulmissa ei ole pinnoja, joihin kiinnittää. Mutta eiköhän tuo patja pidä riittävästi tätä paikallaan. Patjassa vielä muovi päällä :D Ja reunushan menee nyt aluksi kaappiin odottamaan, kun nostetaan tuohon sänkyyn sen äitiyspakkauslaatikko.

Ja ei, mobile ei ole itse tehty vaan ostettu.


Sitten toinen ompelus, joka aiheuttikin vähän enemmän ärräpäitä ja ärsytystä.


Babynest, johon katsoin ohjeita useammastakin blogista ja yhdestä norjalaisesta videosta. Ja olis vaan pitänyt uskoa sitä norjalaista videota ja laittaa noihin laitoihin vanua eikä rullattua levyvanua -> sen vanupötkön tunkeminen tuonne oli ihan tosi hankalaa! Kankaat, nauhat ja levyvanu Löytöpalasta.

Luultavasti kuitenkin ihan käyttökelpoinen tuli. Eihän se vauva toki tähän kovin pitkään mahdu, mutta lainataan sitten eteenpäin. Harkitsen vielä sirkkarenkaan laittamista tuohon alareunan keskelle, niin saisi vielä nuo nauhat pujotettua siitä ja alareunankin vähän kuin suljettua. Tässä vielä avattuna.


2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet taas tehnyt pikkuisellesi! :) Sinulla alkaa olla jo monenlaista tarvittavaa valmiina, joten mahtaakohan teillä olla piankin h-hetki...? Ps. Meidän kirkolla on vauvamuskareissa hyvin tilaa... *vink-vink* (en tosin tiedä, asutko siellä päin nykyään, mutta ajattelin vain vinkata, jos haluat lähteä vauvan kanssa jossain vaiheessa musisoimaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viitisen viikkoa vielä laskettuun aikaan. Asutaan Kempeleen puolella, joten en tiedä saako sitten tulla toisen srk:n muskareihin? Ongelma myös se, ettei ole kuin yksi auto, matkaa kuitenkin seitsemisen kilometriä ja bussi ylittää kuntarajan (ei pääse vaunujen kanssa ilmaiseksi).

      Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!