torstai 11. lokakuuta 2012

Kiirettä

Otsikon mukaasesti, on ollu muka niin kova kiire kaikes, ettei mitään eheri. Harmittaaki tua vähä. Oppilaista on onneksi saanu töis olla ylypiä ja viime viikonlopun lomareissu Kuusamoon oli tosi mukava ja rentouttava.

Nyt tuloo kuvatoon postaus, mutta tästä eteenpäin sitte sitäki parempia kuvia: kävin eileen Hulluulta Päiviltä ostamas uuren kameran, mutta se meni tilausmyyntihin ja saan sen varmaanki huamenna. Orotan tosi kovaa!

Oon neulonukki, ommellu vähemmän. Neuleis on tullu valamihiksi kaks vauvansetti: lakki, sukat ja rasat (lapaaset). Niistei oo kuvaa, ku kerkesin pistää kuorehen ennenkä kuvasin. Pitää oretella, että saajat syntyy ja saajien vanhemmat sitte kuvaa tuattehet (jokka on siis kuaris orottelemas saajien syntymää).

Ompeluus on kesken kolome pampiporia (bambibodya). Lisäksi kaavan piirtoa, leikkausta ja ompelua orottaa yks villahaalari. No näettä sitte.

Hyvää syyslomaa niille, joilla se huamenna alakaa ja muille tsemppiä orotteluun (tai jos ei oo lomaa ollenkaan, niin tsemppiä töihin!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!