sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uutta ja jatkettua

Oon saanu ny viikonlopun aikana monta keskeneräästä ja kauanki marinoitunutta ufoa tehtyä. Täs seuraavat:

Keltaanen esiteltihin jo erellises postaukses, viheriä tuli siis valmiiksi. Ovat menos vielä syntymättömille serkuksille :) Viheriä lanka on loppunu tämän setin kohoralla vähä kesken...


Villapuuvillapipo
ohoje: omasta päästä, omaan päähän
lanka: muistelisin, että tämois ollu Mark&Kattensia, mutta ei kyllä mitään varmaa tiatoa! Langan koostumus on kuitenki pualet villaa ja pualet puuvillaa, kivan lämmin, mutta ei niin kuuma.
puikot: kaivelin vanhasta blogista, että olis vitosilla tehty, joten niillä jatkoin.
kuka sai: ittelle käyttöhön. Tämä oli jo ihan valamis pipo ainaki vuosi-pari sitten, mutta vähän lyhyt eikä kunnolla yltäny korville. Joten ku lankaa oli vähä jääny, niin päätin jatkaa. Piposta ei tullu juurikaan piree, eli homma oli meleko turha! No, nyt tätä on varmaan pakko vähä käyttää, ku vaivaa on nähty niin palio!


PS. Oon ihimetelly mihin kaikki lukijat on karonnu, kirioottelenko ihan ittekseni...Olis kiva lueskella kommenttia, niin tiätääs kuka seuraa ja seuraako kukaan :)

6 kommenttia:

 1. Mää ainakin luen sun blogia. :) Sori, kun en oo ollu viime aikoina bussissa juttuseurana, mutta oon ollu sairaslomalla, ja olo on semmoinen, että luultavasti huomenaamulla menen taas hakemaan lisää saikkua. Tunnistin edellisestä postauksesta sukat, joita teit bussissa, niistä tuli kivat! Nättejä on nämäkin myssyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Toivottavasti sun olo pian helpottaa, on tosi kuriaa, ku sairaus vaan jatkuu ja jatkuu :(

   Poista
 2. Minäkin luen blogia, vaikken ole tainnut täällä bloggerin puolella koskaan kommentoidakaan.
  Tuosta piposta kyselisin, että miten olet tehnyt kavennukset? Muistatko yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein tuon kavennusosan uusiksi, ku purin ja yritin mukamas jatkaa pipoa, joten muistan :) Silmukoita oli sata, joten jokaisella puikolla 25. Kavensin ensimmäisenä 2o yhteen ja 4o. Sitten kaks välikerrosta ja seuraavaksi 2 o yhteen ja väliin 3o, mutta kavennukset eri kohtiin, ku edelliset. Sitte tein taas kaks välikerrosta ja 2o yhteen ja väliin 2o. Sitten oon soveltanu, ku lanka alkoi loppua, mutta otin silmukat langalle ja kiristin, ku jäljellä oli kymmenen.

   Poista
 3. Käyn kyllä kurkkimassa, vaikka kommentointi on jäänyt vähemmälle (myös muissa blogeissa).

  VastaaPoista
 4. Mä käyn täällä aina, kun päivityksiä ilmaantuu. Harmittavan harvoin tulee kommentoitua, varsinkin nykyään, kun tulee selailtua blogeja aika paljon puhelimella aina jossain välissä. Oispa kyllä ihanaa nähdäkin jossain välissä :) Meille voi kyllä poiketa aina kahville, jos satutte kulkemaan ohitse!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!