lauantai 21. maaliskuuta 2015

Uuden kaksoisneulan satoa

Kaksoineula vääntyi uskomattomalle mutkalle ommellessani "hieman" paksua hihansuuta (college + trikoo + neljä kerrosta resoria). Tänään sain haettua uuden ja viimeisteltyä työn. Samalla tein myös yhden tilaustyön valmiiksi ja sovin itseni kanssa, että ennen kesää en ota tilaustöitä vastaan.


Tähti-jumpsuit
ohje: Ottobre 1/2011 Little Dumbo
materiaalit: Mustan collegen alkuperästä ei tietoa, vuoren raitakankaista pinkki ehkä Hannan kankaasta, violetti Sutisesta, harmaa resori Löytöpalasta, vetoketju Nappikikasta ja applikaation kankaat jämiä. Kankaissa ajatuksena käyttää jämiä loppuun: raitakankaat oon jo onnistunut saamaan loppuun.
koko: 80 cm.
Tästä tuli muuten aivan tosi ihana, mutta vuori olis saanu olla aavistuksen pienempi, jää vähän ruttuun hihojen sisään. Toivottavasti tämä ei myöskään oo käytössä liian kapea, koska on unihaalarin kaava ja kuitenkin tämä on aika paksu vuoritettuna. Käyttö näyttää, joskus vuosien päästä :D
 


Apila-paidat
ohje: More Grey 4/2011 ja Papana 4/2010
materiaalit: Apila-joustis ja oranssi resori Metsolasta
koko: isompi on 104 ja pienempi 92.
Menee tilaustyönä yhdelle puolitutulle. Näistä tuli kivat, mutta tuosta resorista en tykännyt, vähän liian lörppöä ja en jotenkin tykkää noista resoreista, jotka ei oo sileitä, vaan sellaisia resorin näköisiä :D

Vielä olis odottamassa leikattuja vaatteita useampi, jospa niitä ennen muuttoa sais ommeltu vaatteen muotoon. Toki ei haittaa, vaikka ne leikattunakin siirtäis uuteen kotiin. Kuukausi vielä aikaa.

1 kommentti:

  1. Mukava, kun joku jaksaa vielä applikoida, nykyään tuntuu, että joka paikassa on sitä silityskalvoa. Apilapaidat on niin retrot :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!