sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Jumpsuitit

Testasin tuossa aiemmin päivittää kännykällä bloggeria, mutta eipä meistä ainakaan vielä tullut kavereita. Siispä tuo toinen jumpsuit tulee nyt uudestaan.


Tähtijumpsuit ja M-jumpsuit

ohje: Ottobre 5/2015 Bunny isosti muokattuna.
materiaalit: siniraidallinen joustocollege Nosh, vihreä college ja turkoosi resori Lyötöpala, raitaresori Neenuska, vetoketjut Nappikikka, applikoinnit jämäkankaita
koko: raidallinen 68, vihreä 62
saaja: oma poika Miko, ens viikolla tulee 3 kk


Jotenkin aivan ihana tehdä vihdoinkin vaatteita omalle lapselle. Oon tehnyt vaatteita muiden lapsille jo vuodesta 2008 ja vaikka sekin on ollut tosi mukavaa, niin jotenkin tämä on vielä hienompaa. Ja jälkihän alkaa olla niin hyvää, että kannatti reenata vuositolkulla :D Ja kun on riittävän paljon ommellut, rutiinit on niin hyvät, että lyhyemmässä ajassa ehtii enemmän, kun ompeluaika on nykyisellään kutistunut ihan minimaaliseksi. Tänä viikonloppuna ei ollut ohjelmaa, joten on ollut aikaa ommella. Työn alla on vielä pari unihaalaria, edelliset jäämässä pieneksi.

1 kommentti:

  1. Oakley Titanium Sunglasses - Tinley's Titanium Advisors
    Shop omega titanium Tinley's Titanium Advisors. titanium wood stove Visit black titanium wedding bands Tinley's Titanium Advisors to discover your favorite omega seamaster titanium products, brands and mens titanium earrings services.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!