sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Pöllöt pikkupöllölle

Meidän pojalla pää pyörii välillä kuin pöllöllä. Sitä en tosin tiennyt vielä silloin, kun nämä aloitin, nimittäin nämä on aloitettu jo loka-marraskuussa :) Nyt sain ensimmäistä kertaa sitten pojan syntymän silitettävien laatikon tyhjennettyä ihan kokonaan ja nämä löytyi keskeneräisinä (täyttöä vailla) sen pohjalta. Joten sainpas vaan aikaiseksi tehdä valmiiksi.


Virikepöllöt

ohje: omasta pöllöpäästä
materiaalit: on monenkirjavia ja erilaisia aikoja kaapissa marinoituneita, kankaiden lisäksi vanua, levyvanua, kinkkupussi, kuula-aseen kuulia ja kulkunen
koko: pöllön vartalon korkeus noin 15 cm
saaja: meidän pikkupöllö Miko

Ruskeassa on vanun sisällä kulkunen, keltaisessa kuula-aseen pikkuisia muovikuulia muovipussissa ja harmaassa kinkkupussi. Kaikista lähtee siis erilaista ääntä. Materiaalit on eri tuntuisia, joten näissä riittänee hiplattavaa. Mikoa on jo kovasti kiinnostaneet pöllöt, koska niillä on silmät :) Vielä ei osata tarttua kiinni.

4 kommenttia:

 1. Veikeen näköisiä pöllöjä :) Ihania!

  VastaaPoista
 2. Moi Henna,
  Olen yrittanyt lahettaa onnittelutekstiviestia useamman kerran, mutta yhteydet Lahi-idasta sinne ei nayta toimivan, koska viesti ei mene lapi. Eli nyt jopa tekstiviestia epapersoonallisemmin toivotan onnea vauvasta blogin kautta! Ollaan Suomessa heti juhannuksen jalkeen. Katsotaan jos onnistuu jopa kerran-viidessa-vuodessa -tapaaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Ollaanpa yhteyksissä, jos vaikka tosiaan nähtäis pitkästä aikaa!

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!