lauantai 24. marraskuuta 2012

Lahajaompelua erelleen

Oon ollu sairaslomalla ke-pe ja viäläkään en oo ihan kunnos. Ensin oli kurkku kipiä (ja ei ollu angiinaa, kävin nialuviljelys) ja sen päälle tuli viälä mahakipu. Huominen viälä parannellaan, maanantaina pitää kovaa olla jo töis. Maanantainki tapaamisen saa viälä siirrettyä, mutta tiistaina on neliä arviointikeskustelua, säätämiseksi menöö, jos ne pitää ruveta johki muualle mallaamaan...

Mutta sairaana ei oo oikeen voinu mennä mihkään, eikä mitään ihmeitä teheräkkään, joten oon sitte ommellu. Perjantaina oli ajoottaan niin huono olo, ettei pystyny eres nukkumhan. Päätin, että vaikka fyysisesti on huano olo, niin voin teherä jotaki mistä tuloo eres hyvä miäli: joten ompelin.


Raitahousut
ohoje: High-Jump Ottobre 4/2011
tarvikkehet: puna-musta joustofrotee Metsola, musta resori Hannan kangas ja punaanen trikoo jotaki ikivanhaa jämää
koko: 110
kuka saa: miähen velien tyttö Laura, melekeen 3 v, erellises postaukses esitellyn pampipairan kaveriksi. Ehkä semisti eri pariset pairan kans, mutta olokoot!


Taskut tein, niinku ohojees oli, mutta aina näitten kans on sama juttu, ne virrailee vähä mihin suuntahan sattuu. Ehkä sitei päällä huamaa, tyttö varmaan viilettää aikamoosta vauhtia!


2.1-pori
ohoje: Bert Ottobre 1/2012
tarvikkehet: raitakankahat Hannan kangas, resori samasta paikasta, applikaatiot jämiä ja nepparit Royal-tuote
koko: 62
kuka saa: Lauran serkkutyttöö, meirän tuleva kummityttö, joulupakettihin nämäki menöö. Tuo applikaatio on sellaanen sisäpiirin vitsi, miähen eherotuksesta tein :) Ja pairan kaveriksi sitte nämä:


Tähtihousut
ohoje: City Mouse Ottobre 4/2011
tarvikkehet: pinkki kolleke varmaanki Kauhavan Pala-aitasta (ainaki tullu kummipojan äiteeltä), pinkki resori Hannan kankaasta, musta trikoo jämiä
koko: 62/68 (nämä on leikattu 68:na, mutta ommeltu leikaten saumurilla reilua saumavaraa)
kuka saa: kummityttö
Tuas housunkaulukses näettä muuten mun oman merkin ekaa kertaa. Oon ommellu sitä ny näihin lahjavaatteisiin, mutta suurin osa on kuvattu ennenkä merkki on vaatteisiin ehtiny. Otan tarkemman kuvan merkistä seuraavaan postaukseen. Täs alla koko setti viälä.
PS. Nepparien kans ei oo enää tarvinnu taistella, oon hirviän tyytyväänen nepparipihtiihin!

2 kommenttia:

  1. IHANAT noi housut <3 Voi ku Emmalla ois tollaset... :D Sä oot kyl tosi taitava käsityöläinen !

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!