lauantai 17. marraskuuta 2012

Ompeluja

Oon ommellu palio, mutta osa on kuvaamatta (karteekit eli verhot, jokka meni siskoon uutehen tupahan) ja osa menos lahajaksi sellaasille, jokka lukoo tätä blogia. Tähän laitan siis kuvan sellaasista, jokka ei oo varsinaasesti kellekään tai joiden perheet ei tätä blogia lue. Loput löytyy tualta sivusta joululahjat 2012-sivulta. Sinne ei passaa mennä Kirsin eikä Paulan!

  
Angry Birds - keltainen lintu
ohoje: applikoinnin kuva netistä, paita on sama tuttu Papana Ottobre 4/2010
tarvikkehet: turkoosi joustofrotee Metsolasta, samoon keltaanen resori, applikoinnin kankahat jämiä (tua kirkkaankeltaanen on Metsolasta)
koko: 92 cm
kuka sai: kummipojan äiteen kummipoika, muistaakseni kaksvuatias. Teen tällaasia tilaustöitä vaan ystäville ja tutuille, ja silloon ku eherin. Oon tyytyväänen tuloksehen, tuli hiano!


Pampipori
ohoje: Ottobre 1/2012
tarvikkehet: pampitrikoo (tosi hyvänlaatuinen) Metsolasta keltaasena ja mustana, musta resori Metsolasta, nepparit Royal-tuote
koko: 68 cm
kuka sai: näitä on tulos yhteensä kolome, eri väriyhyristelminä. Yks on menos tulevalle kummitytölle ja toinen sen serkulle, yks ehkä kaverille, joka kans saa kohta piänen. Taas oli piäntä taistelua nepparien kans, mutten oo hetkiäkään katunu nepparipihtien ostamista!
Tähtihousut x 3
ohoje: Ottobresta on, laitan numeron myähemmin
tarvikkehet: keltaanen ja valkoonen kolleke Löytöpalasta, musta on jotaki jämää, ei tietoa alkuperästä, resoriista keltaanen ja musta Metsolasta ja valkoosesta ei tiatoa
koko: 68 cm
kuka sai: nämä menöö nuatten porien kaveriksi, en oo ihan viälä päättäny, mikkä mitenkin pariiksi, kattotahan ku muutki porit tuloo valamiiksi. Ja joo, tiärän, ettei valakoonen oo hyvä väri piänellä!

1 kommentti:

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!