lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ihana torkkupeitto

Kun raivasin kaappeja, vastahan tuli vanha ja aika kamalakuosinen päiväpeitto tavalliseen sänkyyn. Päätin, että siitä joko luovutaan tai se kierrätetään. No sitte tuli irea, että vois käyttää peittoa uuren tilkkupeiton sisuksena. Eiku penkomaan puuvillakankairen laatikkoa.


Väreiksi valikoitui pinkkejä ja siihen sopivia. Täs kuvas palat on ommeltu jo neljän ruudun kokonaisuuksiksi ja sitte vasta suunnittelin miten järjestelen ne. Ruutuja on 88, tuota violettia kangasta olis ollu enemmänki, mutta laskuvirheen takia leikkasin nuata pinkkiä ja rairallisia liikaa ja en viittiny heittää pois, vaan jätin violetin sitten vähään.

Ruurut ei osu ihan kohorilleen, mutta aika lähelle kuitenki, että näyttää musta tosi kivalta!


Toisella puolella on kokonainen kangas, tämä on jääny Leevin verho-ompeluista. Peiton koko määräytyi tämän palan koon mukaan. Valmiin peiton mitat on 104 cm x 142 cm.


Ajattelin  tätä ensin lahajaksi, mutten taira raaskia luapua tästä...

6 kommenttia:

 1. Nätti peitto, ja tosi hauska tuo toinen puoli kun on ihan erilainen. Ymmärrän täysin, ettet raskinut luopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se oli just ajatus, että peitto on monikäyttöinen, kun värit on ihan toisenlaiset toisella puolella.

   Poista
 2. On kyllä persoonallinen peitto, ei itselle olisi tullut mieleen tehdä toisesta puolesta ihan eri värimaailmaa. Mutta voipahan sitten vaihdella mielialan ja sisustuksen mukaan. ;) Meillä on muuten kuopuksen kahdessa koristetyynyssä tuota samaa Hello Kitty -kangasta, mitä sulla tuossa peitossa näkyy vilahtavan. :) Ei oo itse ommeltuja tyynyjä, ostin joskus Kaakkurin asukastuvalta MLL:n lastentarvikekirpparilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Mari! Olen joskus löytänyt tuon HelloKitty-kankaan Sutisesta, joka on kangaskauppa vanhempieni kodin lähellä. Siellä on usein sellaisia kankaita 2-laatuisena, joista on tuotteita myynnissä jossain isommassa ketjussa: kerran oli esim. sellaista kangasta, josta oli Anttilassa myynnissä verhoja.

   Poista
 3. Ihan torkkupeitto =) Muutenkin ihania töitä täällä: olen käynyt silloin tällöin kurkkailemassa, mutta en ole tainnut aiemmin jättää kommenttia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bäle :) Tervetuloa jatkossakin kurkkimaan :)

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!