tiistai 23. huhtikuuta 2013

Toinen ihana tilkkupeitto

Koska tästä vanhasta päiväpeitosta oli jäliellä viälä toinen puali, niin toinenkin tilikkupeitto syntyy. Täytyy kyllä sanoa, että hyvänlaatuusta oli vanu päiväpeiton sisäs, että aiva kyllä kelepas uusiokäyttöhön.


Kankahat on täs kaikenlaasia vanahoja. Tai siis tua punaraitaanen on ollu vähän aikaa verhot, mutta tua viheriä on ihan käyttämätööntä, mutta kauan laatikos marinootunutta. Taustakangas on ostettu joskus kesähamehen kankahaksi, mutta jääny aina tekemättä. Ja kun se sattuu ny olemhan justihin tämän peiton kokoonen, niin päätyy sitte tähän. Luulisin, että kaikkien kankairen alakuperä on Sutisen kangaskauppa Alahärmäs.


Ruurut on 20 cm x 20 cm, mutta takakankahan koko määritti tämän vähän kapiammaksi ku 100 cm ja vähä lyhemmäksi ku 160 cm. Ruutuja on siis 5 x 8.


Tätä en eres uskaltanu ajatella kellekään lahajaksi, joten omahan laatikkohon meni. Kattothan kuinka sen kans käyrähän, jemmaanko sitä kauanki vai otanko omahan kesäkäyttöhön, värit on hempeyrestään hualimatta ainaki mun mielehen :)

7 kommenttia:

 1. Tosi hieno. Huutaa riippumattoa kaveriksi.

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ota ihmeessä käyttöön!
  Minä en vaan osaa leikata enkä ommella suoraan, joten olen järkeillyt sen asian niin että pysyttelen venyvissä kankaissa ja jätän tarkkuutta vaativat hommat muille :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tilkkupeitto: itselläkin on nyt menossa tilkkuinnostus...

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kesäviltti! Toinen puoli jälleen kivasti erilainen, mutta värit osuvat kuitenkin tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista kommenteista! Uskoisin, että kun kesällä saadaan olkkariin sivusta vedettävä valkoinen Hemnes-vuodesohva, niin tämä pääsee sen kaveriksi :)

   Poista
 5. Todella nätisti sopivat nuo vaaleanpunaiset sekä vihreät sävyt toisiinsa! Valkoinen sitten vielä tasapainottaa kokonaisuutta. :)

  [Oma blogini: http://kasinluotua.blogspot.fi/]

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis ja raikas tilkkupeitto. Ihanan makee takaosa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!