torstai 18. heinäkuuta 2013

Kirpparilöytöjä

Vein yks päivä SPR:n Konttihin tavaraa ja samalla kiärsin kattelemas mitä on tarjolla. Pääsääntöösesti tavara oli kallista, mutta muutaman ihan kohtuuhintaasen lelulöyrön tein.


Lapsuuren mummolareissuilla sai aina leikkiä tällaasella. Siälä ei tosin silloon ollu ku tuo valakoonen alusta ja nua nappulat johonaki kipos, mutta tämä on vähän ku salakku, johona tuo alusta on kantena. Hintaa 1,50 e.


Sitten löytyi Tupperware-pallo. Tämon ihan käyttämätön, ku on niin kiiltävä ja naarmutoon ja kaikki 10 palikkaaki on tallella. Uutenahan tämä maksaa parikymppiä, hintana oli 2,5 e (ei varmaan oo myyjät hoksannu, että täs luki tuala kahvan alla Tupperware Toys).


Nooan arkkia kuvaava palapeli lähti joukkohon 2 eurolla. Otin riskin, koska hintalapus luki, ettei oo tarkastettu onko kaikki palat. No mä tarkastin ja oli ne talles. Aiva kiva kuva ja lähinnä ajattelin, että koulus vois olla hyvä, ku uskonnos kakkosluakalla tuloo tua Nooan arkki.


Tätä apinaa ei voinu jättää hyllyhyn, ku se kuuluu sellaiseen leikkikaareen, joka kummitytöllä on ja niitten perhees näistä apinoosta tykäthän. Tämon kuulemma Apsu-leluapinan uus tytöystävä ;) Lähti mukaan 50 sentillä.Ja viimeesenä ihanin! Sarvikuono, joka on aikanaan kotiutunu johonki kotihin perslapun mukaan Kolmårdenin eläintarhasta. Tämä oli hyväs kunnos eikä kovin likaanenkaan, mutta päätin silti pestä raukan. Tämä on ihanan pehemiä! Idea oli, että tästä vois tulla meirän alkavan ykkösluakan maskotti. Kolleekalla oli viime vuanna sellaanen systeemi, että luakan maskotti arvottiin joka perjantai jollekin lapselle kotia ja lapsi kirjootti maskotin päiväkirjaa siltä viikonlopulta ja maanantaina sitä sitte luettiin. Haluaasin kokeella samaa, lapsethan voi kirioottaa myäs äiteen tai isän avustuksella, jos eivät viälä itte osaa. Sarvikuanon hinta oli 1,50 e.

Ja kaikille innostuneille tiaroksi, en oo raskaana :D

5 kommenttia:

 1. Aivan huippuja lelulöytöjä! Ja tuo luokan maskotti on hyvä idea.

  VastaaPoista
 2. Vooooi miten helluusen säälittävä tuo sarvikuononretale on märkänä <3 Sen pitäis roikkua korvasta narulla niinku Uppo-Nalle!

  VastaaPoista
 3. Emmin luokassa on Qvintus-nalle, joka aina arvotaan viikonlopuksi jonkun kotiin. Sitten pitää piirtää tai kirjoittaa vihkoon, että mitä nallen kanssa on tehnyt viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. Mukavia lelulöytöjä. Me ollaan täällä mökillä ja kohta kaikki lähiseudun kirpparit koluttu. Muutama hyvä löytö on tullutkin.

  VastaaPoista
 5. Tuo maskotti-idea on ihan toimiva yäasteelaisillakin! Pojatki niin reippaana viikon hoiti sitä ja kuletti koulussa mukana "ettei reppanan tartte kotona pitkää päivää yksin ootella" ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!