perjantai 12. heinäkuuta 2013

Rojektilaatikko

Siivosin vihiroonki kangaskaapit. Ja tulihan siältä vastahan aiva älyttömästi keskenerääsiä rojektia! Osa sellaasia, että melekeen valamiita, osa puales välis, osa ajatuksen asteella (materiaali on).

Päätin, että niiren ei tarvi sitä kaappia tukkia, että ne on tehtävä valamiiksi tai hylättävä.

Otin isoon muavilaatikon, josta tuli rojektilaatikko. Mätin nämä kaikki rojektit sinne ja se tuli aiva täyteen ja ylikin, kasan korkeus on kaks kertaa laatikon verran.

Ainakin pualet niistä on hävittävä kesän aikana, tai sitte jotaki pitää jo heittää poies. Oon mä aloottanukki jo!

1. Pyyhkeeseen ripustusnaru (aikaa meni n. 5 min)
2. Virikepeitto 1-vuotiaalle. Tästä kuvia, sitte ku saaja on sen saanu.

Eli raporttia aina, ku jotaki häviää laatikosta. Ja ittelle muistutuksena, että ainaki joka toinen tyä pitää olla rojektilaatikosta! Kyllä tuala jo ihana valkopalloinen viheriä kangas poltteloo, mutta antaa sen hetki orottaa...

 Kangaslaatikotki siivosin samalla ja täs ihania kuvia valamiista laatikoosta :) Puuvillakankairen laatikosta ei tullu otettua kuvaa.
2 kommenttia:

  1. Mun pitäs tehä toi sama homma: eli lajitella käsityötarvikkeet ja joko tehä loppuun tai hylätä kokonaan keskeneräset... Voi ku jaksas vaan tehä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Projektilaatikon täyttäminen oli helppoa: mätti vain kaapista kaiken keskeneräisen ja siltä näyttävän laatikkoon. Eri asia on nyt sitten saada jotain sieltä laatikosta pois. Nyt kyllä vielä inspiraatiota on riittänyt.

      Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!