lauantai 13. heinäkuuta 2013

Leean joogatoppi

Annoon tyäparilleni (loistavalle sellaaselle) kevätlukukauren päätteeksi lahajaksi ompelulahjakortin: sisältää kolme vapaavalintaista ompelutyätä. Ensimmäänen niistä käytettihin hupullisen puuvillapairan kavennukseen ja toinen sisältää vanhasta joogatopista kaavan piirtämisen ja sitte uuren topin ompelemisen vanahasta t-pairasta. Tämän jälkimmääsen tein siis tänään :)

Tämä oli rojektilaatikon valmistunut rojekti nro 4 :)


Joogatoppi
ohoje: piirretty vanhasta topista, joka oli kykllä niin virttyny, että oli vähän haasteellista piirtää
tarvikkehet: ruskea kuvallinen t-paita oli Leean ostama, käsittääkseni kirpparilta
koko: tämä on löysän mallinen toppi ja hoikalle ihmiselle :)
kuka saa: rakas työparini Leea

4 kommenttia:

 1. Kovin on komioita vaatteita taas täällä. Ittelläni ei enää oo vauvaikäisiä, mut lastenlapsia on parin tusinan verran, ylikin, niin aina sillä silimällä kahtelen, et vinkkiä miniöille ja tyttärille ompeluksiin. 6 ompelevaa naista ja mie se seittemäs. Täältä saakin moneen juttuun ideaa, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista Pilvikirsikka! Mulla on muutama syy pitää blogia: 1. Itelle muistiin, mitä tullu tehtyä ja milloin ja 2. Ideoita ja inspiraatiota toisille :)

   Poista
 2. Kivoja ideoita ja inspiraatioita täältä saakin. Mukava tuollainen lahja ystävälle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Lahjan saajalla on halua tuunata ja korjata vaatteita, mutta ei taitoa, joten tuo lahjakortti osui nappiin. Ehkä saajalla on pian taitoa, kun pidetään ompelukerhoa :)

   Poista

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!