perjantai 7. elokuuta 2015

Lisää sisustusjuttuja

Törmäsin ensimmäisen kerran DCfix-kalvoon, kun kaverini päivitti Facebookissa kuvan sohvapöydästä, joka oli dcfixillä muutettu mustasta valkoiseksi. Keksin, että tässä voisi olla ratkaisu mielestäni liian tumman väriseen työpöytään, joka kuitenkin kooltaan on hyvä ja rakenteeltaan ehjä. En vielä silloin uskaltanut kalvoa ostaa, mutta sitten muistin asian uudestaan, kun Tanja oli omassa blogissaan fiksaillut hyllylevyjä.

Tässä ennen-kuvat:Ja sitten jälkeen:


DCfix-kalvon kiinnitys oli pöydän yläpintaan helppoa, sivuihin helpohkoa ja alapuolelle vaikeahkoa. Eli yläpinta on kuplaton ja siisti, reunat siistihköt, kulmia ei kannata syynätä kovin tarkkaan ja alapuolelle ei kannata katsella :D

Mutta helpompaa tämä oli kuin maalaaminen, jälki on tasainen ja muutamassa tunnissa tuon paikalleen väänsi (todellakin väänsi, hiki virtas!). Tympein homma oli jalkojen irrottaminen ja kiinnittäminen.

Hintaa muutokselle tuli 10 euroa ja vielä tuota kalvoa jäi, joten tuumailen tuon vasemmalla kuvassa näkyvän lipaston muuttamista enemmän yhteensopivaksi pöydän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista, ne aina piristää miältä! Tänan kommentide eest!